Music+%26+Mindfulness+in+Staff+Wellness.jpg

Velkommen

Her kan du høre nogle af de musikvisualiseringsrejser, som jeg bruger i sessionerne på afsnit 4063 og i vores pilotprojekt. Værkerne er komponeret, orkestreret, arrangeret og forfattet af mine kollegaer Ilans Sanfi, Kirsti Øibakken Pedersen og mig selv (Catharina Messell).

Ilans værker er indspillet af Aarhus Symfoniorkester plus Mette Nielsen (harpe) og David Strong (flygel). Kirsti og jeg selv har komponeret og indspillet vores værker.

Der er tale om originalkomponeret/–forfattet materiale, som endnu ikke er udgivet. Værkerne er kun til eget privat brug (dvs. til dig selv, din familie og partner) og du må ikke videregive hverken kodeordet eller værkerne til andre herunder patienter og pårørende.

Vi har lagt mange kræfter i at lave musikken og indspilningerne i god kvalitet. Så for at få den bedste lytteoplevelse og udbytte, anbefaler vi, at man hører værkerne via hovedtelefoner eller højtalere af god kvalitet.

Vi håber, at værkerne må være til gavn og bringe glæde.

Skulle du have kommentarer eller ideer til nye musikvisualiseringsrejser er du mere end velkommen til at kontakte mig på afdelingen eller mail: c_messell@hotmail.com

Rigtig god fornøjelse :-)

Venlig hilsen Catharina Messell (cand.mag. i musikterapi)

 
haven8.jpg